Dárkové balení šperků

Vybrali jste šperk, který byste chtěli darovat a lámete si hlavu s vhodným dárkovým balením? U nás si starosti dělat nemusíte. Každý šperk obdržíte v krásné dárkové krabičce, kterou pečlivě vybereme tak, aby se hodila ke stylu šperku, barvě zlata nebo kamene. Vhodně zvolená krabička vdechne šperku ještě větší exkluzivitu a jedinečnost. Kazetka se sametovým polstrováním navíc slouží jako pouzdro na uložení šperku, které jej chrání před prachem či poškozením. ...

DÁRKOVÉ KRABIČKY GEMMAX Jewelry

Naše šperky obdržíte v jedné z pěti luxusních dárkových krabiček, které mají originální a praktické zavírání na magnet. Každá barva krabičky se hodí k jinému typu šperku, příležitosti a pro jiné obdarovávané osoby. Tuto krabičku pro vás vybereme tak, aby ladila ke stylu vybraného klenotu, barvě zlata nebo kamene.

Dárkové balení Gemmax Jewelry

ČERVENÁ JE BARVOU LÁSKY, ŽIVOTNÍ SÍLY, ENERGIE A RADOSTI

Dárková krabička v červené barvě se nejlépe hodí pro příležitosti, jako je Valentýn nebo Vánoce. Dá vyniknout kráse šperků ze žlutého, kombinovaného žluto-červeného zlata, řetízkům z růžového zlata. Nádherně se v ní vyjímají zejména masivnější ručně porývané prsteny, nebo prsteny s velkými červenými kameny.

Červená je barvou lásky, životní síly, energie a radosti
Červená je barvou lásky, životní síly, energie a radosti

HNĚDÁ BARVA JE STŘÍZLIVÁ, SOLIDNÍ A VÁŽNÁ

Barva, která je také často spojována s představou jistoty a pořádku. Elegantní dárková krabička na šperky v hnědo-krémové barevné kombinaci dá vyniknout šperkům ze žlutého, růžového nebo kombinovaného žluto-červeného zlata. Je také vhodná pro uložení ručně porývaných prstenů, nebo prstenů s opály či onyxy. Dobře se v ní vyjímají jednoduché peckové i klasické náušnice, zejména solitérní kousky se zirkony, u kterých vyzdvihne jejich třpyt a lesk. Z našich dárkových balení je právě tato krabička nejvhodnější pro uložení pánských šperků, ideální je zejména pro pečetní prsteny.

Hnědá barva je střízlivá, solidní a vážná
Hnědá barva je střízlivá, solidní a vážná

STŘÍBRNÁ BARVA SYMBOLIZUJE ROMANTIKU, HOJNOST A NADĚJI

V této dárkové krabičce je ideální darovat šperky z bílého nebo růžového zlata, obzvláště prsteny, přívěsky a klasické náušnice zdobené bílými zirkony. Krásně se v ní budou vyjímat také dětské náušnice s modrými, zelenými nebo růžovými kamínky. Vhodná je také pro mladistvé šperky jako jsou např. náušnice kroužky nebo peckové náušnice.

Stříbrná barva symbolizuje romantiku, hojnost a naději
Stříbrná barva symbolizuje romantiku, hojnost a naději

KRÉMOVÁ BARVA JE VÝRAZEM VYTŘÍBENÉHO A KULTIVOVANÉHO VKUSU

Lehce krémová barva s přídechem zlaté též symbolizuje vážnost a urozenost, je velmi oblíbená také jako svatební barva. Tato něžná krabička je ideální pro jemné, decentní šperky jako jsou přívěsky, dětské šperky, zejména dětské náušnice, darované k příležitostem jako je např. Křest, Biřmování nebo 1. Svaté přijímání. Dá vyniknout šperkům s opály a perlami, které jsou vždy jedinečným a originálním dárkem. Místo pro uložení v ní najdou i jemné řetízky nebo náramky.

Krémová barva je výrazem vytříbeného a kultivovaného vkusu
Krémová barva je výrazem vytříbeného a kultivovaného vkusu

BÍLÁ BARVA JE SYMBOLEM NEVINNOSTI A ČISTOTY

Představuje také světlo, nový začátek a zrození, proto se hojně užívá při všech slavnostních příležitostech jako je Svatba, Křest, Biřmování nebo 1. Svaté přijímání. V krabičce této barvy vyniknou šperky z bílého zlata ve tvaru Andělských křídel, Andílků či Křížků. Ideální je také pro uložení perlových šperků či originálních šperků s rytinou připomínající např. narození miminka.

Bílá barva je symbolem nevinnosti a čistoty
Bílá barva je symbolem nevinnosti a čistoty

SAMETOVÉ DÁRKOVÉ KRABIČKY

Pro nejrůznější slavnostní příležitosti jako jsou svátek Svatého Valentýna, narození dítěte, křtiny nebo Vánoce jsme pro Vás připravili kolekci sametových dárkových krabiček, které je možno si k vybranému šperku dokoupit. Pokud si nejste jisti vhodnou velikostí krabičky pro daný šperk, rádi vám s výběrem poradíme.

CERTIFIKÁT RYZOSTI ŠPERKU A NÁVOD NA PÉČI O ŠPERKY

Součástí dárkového balení je i certifikát pravosti šperku (který deklaruje, že zakoupený šperk byl ověřený státním Puncovním úřadem jako výrobek ze zlaté slitiny o ryzosti 585/1000 (14 karátů) a je označen puncovní značkou v souladu se zákonem č.539/1992 Sb. o puncovnictví a zkoušení drahých kovů) a praktický návod jak pečovat o šperky aby zůstaly stále krásné po celé generace.

Certifikát ryzosti a Návod na péči o šperky

Na závěr pár slov od známého obalového designéra Jana Činčery, který říká: „Konstrukce obalu má být taková, aby mohl spolehlivě sloužit svému účelu. Nesmí přebíjet svůj obsah a jeho prioritou je funkčnost. Obaly by měly žít a umírat s věcí, které slouží.“
Dáváme za pravdu, jsme ovšem toho názoru, že zlaté šperky jsou věčné…