Tipy na vánoční dárky pro muže

Lámete si hlavu nad tím, co koupíte svému příteli, manželovi, tátovi, bratrovi či tchánovi k Vánocům? Vybrat ten správný vánoční dárek, který každého muže potěší, je velmi náročná věc. Krok vedle však rozhodně neuděláte, když je obdarujete šperkem k Vánocům. Který typ šperku udělá každému muži zaručeně radost? ...

Nápady na pánské šperky pod stromeček

Jakým je ten nejlepší dárek pro muže k Vánocům? Trefou do černého je nejen kvalitní pánská kosmetika, pánský parfém či fitness náramek. Krok vedle rozhodně neuděláte, když svému muži, tátovi, dědovi, tchánovi či bratrovi věnujete pod stromeček kvalitní zlatý šperk.

Při výběru luxusního šperku, který má na Štědrý večer překvapit i potěšit, myslete na vkus a styl jeho budoucího majitele. Jedině tak bude váš vánoční dárek dělat obdarovanému radost další desítky dlouhých let. Důležité totiž je, aby obdarovaný svůj zlatý šperk, který dostal k Vánocům, nosil s láskou a radostí a aby mu tento vánoční dárek neležel doma v šuplíku.

Zlaté náramky pro muže: Originální dárek pro manžela, bratra nebo tátu

Ani mužům pouze hodinky nestačí. S touto skutečností byste měli počítat, když budete svému příteli, manželovi, bratrovi, tátovi či tchánovi vybírat nový dárek k Vánocům. Skvělým tipem na originální vánoční dárek jsou bezesporu kvalitní zlaté pánské náramky, které dokážou stylově ozdobit každé mužské zápěstí.

Luxusní zlaté náramky pro muže doporučujeme pořídit v pevnější a robustnější verzi. Takové řetězové pánské náramky vyrobené z bílého či žlutého zlata se v prvé řadě nepřetrhnou. Na ruce svého majitele, který je dostal pod stromečkem, navíc budou mít ten opravdový šmrnc.

Zlaté řetízky a náhrdelníky pro muže: Dárek k Vánocům, který ocení každý muž

Muži zlaté řetízky na krk prostě milují. Pokud tedy nevíte, co svému příteli, manželovi, tátovi, bratrovi či tchánovi pod stromeček, právě kvalitní řetízek z bílého či žlutého zlata je tou správnou volbou. Nemusíte zůstávat pouze u zlatých pánských řetízků.

Dalším tipem na originální vánoční dárek, který během Štědrého večera zaručeně potěší každého muže, je pánský zlatý náhrdelník řetězového typu. Než jej ale vybranému muži darujete pod stromeček, měli byste si ovšem předem nenápadně zjistit, zda má tento typ luxusního masivního šperku skutečně v oblibě.

Zlatý přívěsek jako originální vánoční dárek pro syna, vnuka nebo synovce

Narodil se vám syn, vnuk nebo synovec a chtěli byste mu věnovat pod stromeček něco cenného na památku? Tím nejlepším dárkem k Vánocům je v tomto případě zlatý přívěsek. Tento šperk můžete na Štědrý večer samozřejmě věnovat také svému muži, bratrovi, tátovi či tchánovi.

V každém případě v sobě zlatý přívěsek pro muže nese určitou symboliku. Tato symbolika by měla být s obdarovaným mužem pevně spjatá. Ať už jde o jeho hvězdné znamení, náboženské cítění, vlastnosti, profesi, záliby nebo oblíbené zvíře. Zlaté přívěsky pro muže přitom vybírejte tak, aby byly vhodné pro každodenní nošení.

Originální vánoční dárek pro syna, vnuka nebo synovce

Zlaté prsteny pro muže: Vánoční dárek, kterým vyjádříte lásku nebo poděkujete

Že muži nenosí prsteny? Opak je pravdou. I když se vám může zdát, že vybrat ten správný zlatý prsten pro muže je velmi tvrdý oříšek, nenechte se rozhodně odradit. Tento dárek věnujte k Vánocům muži, kterému chcete prostřednictvím prstenu říct něco víc. A to nejen vyjádřit lásku, ale i vděčnost či poděkování.

U mužů jsou velmi populární zejména pečetní prsteny zhotovené z bílého a žlutého zlata. Jako originální vánoční dárek můžete tento luxusní zlatý šperk věnovat nejen svému příteli či manželovi coby symbol lásky, jako formu poděkování jej pod stromečkem ocení také váš táta nebo tchán. Ke zlatým šperkům pro muže můžete pořídit i vtipný dárkový poukaz.