Tipy na vánoční dárky pro manželku a přítelkyni

Máte přítelkyni nebo manželku a chtěli byste je během Štědrého večera ohromit originálním vánočním dárkem? Co pořídit těmto ženám k Vánocům, bývá pěkně tvrdý oříšek. Jestli stále váháte nad tím, co koupit, přinášíme vám tipy na vánoční dárky pro manželku a přítelkyni, které rozhodně nezklamou. ...

Originální vánoční dárek pro ženu: Luxusní prostorná kabelka

Co si ženy přejí k Vánocům? Právě nad touto otázkou rok co rok přemýšlí každý přítel nebo manžel. Pokud chcete během Štědrého večera dostat do kolen nádherným vánočním dárkem svou přítelkyni či manželku, poradíme vám, jak na to. V prvé řadě překvapte ženu svého života něčím luxusním, co bude s hrdostí nosit. A to třeba prostornou kabelkou, do které bude moci ukrýt všechny své nezbytnosti.

Luxusní kabelka jako vánoční dárek pro manželku či přítelkyni přitom nemá pouze praktickou funkci. Slouží jako jedinečný módní doplněk. K Vánocům své ženě proto vyberte takovou kabelku, která bude dokonale ladit s jejím nejoblíbenějším outfitem.

Ženu svého života překvapte na Vánoce náušnicemi

Co dalšího udělá vaší manželce nebo přítelkyni na Vánoce zaručeně radost? Do jednoho z vánočních balíčků pro ni skryjte zlaté náušnice. Při výběru tohoto jedinečného šperku z bílého, žlutého či růžového zlata se přitom snažte, aby dokonale seděl ke tvaru obličeje vaší partnerky.

Věnujete své na manželce nebo přítelkyni na Vánoce visací či peckové náušnice, kruhy, náušnice na šroubek nebo puzetu? Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv model zlatých náušnic, tímto vánočním dárkem u své ženy jednoznačně zabodujete. Můžete si být jistí tím, že partnerka se bude zlatými náušnicemi ráda zdobit, a to dlouhé desítky let.

Originální vánoční dárek

Luxusní parfém jako dárek k Vánocům pro manželku i přítelkyni

Dárek pro ženu k Vánocům může mít také podobu podmanivé vůně. Obdarujte ji proto pod stromečkem luxusním parfémem, který si sama jen tak od sebe nedopřeje. Tímto dárkem svou manželku či přítelkyni opravdu překvapíte.

Při výběru parfému se přitom řiďte vůněmi, které má vaše partnerka nejraději. Ať už zvolíte parfém lehčí nebo podmanivější vůně, na tento vánoční dárek vaše žena rozhodně nezapomene.

Výrazný náhrdelník: Jeho prostřednictvím ženě povíte, co vše pro vás znamená

V případě zlatých šperků nemusíte zůstávat pouze u klasiky. Jestliže má vaše manželka či přítelkyně plno jemných řetízků, ohromte ji na Vánoce výrazným zlatým náhrdelníkem. Tento dárek pro ženu k Vánocům je vskutku výjimečný.

Když jej vaše manželka nebo přítelkyně najde během Štědrého večera pod stromečkem, zároveň jí prostřednictvím tohoto luxusního šperku povíte, co vše pro vás v životě znamená. Zlatý náhrdelník se posléze stane nádhernou ozdobou jejího dekoltu.

Zlatý řetízek a provlékacím přívěskem

Stylová šperkovnice jako praktický dárek k Vánocům

Pokud vaše přítelkyně či manželka s oblibou nosí šperky, pod stromeček jí darujte také luxusní šperkovnici. Právě díky tomuto doplňku si uspořádá všechny své náušnice, náramky, řetízky či prsteny přesně podle svých představ. Ve svých zlatých špercích tak bude mít konečně systém, díky čemuž se bude méně času rozhodovat, který šperk si vezme zrovna na sebe.

Zlatý prsten k Vánocům: Romantické gesto potěší přítelkyni i manželku

Jako vánoční dárek pro ženu se bude pod stromečkem vyjímat i zlatý prsten. Pokud patříte k romantickým duším, požádejte svou přítelkyni 24. prosince o ruku. Zlatý prsten coby vánoční dárek pro ženu však nemusí sloužit pouze k zásnubám. Překvapte jím na Vánoce i svou manželku. Tento originální vánoční dárek použijte jako vyjádření lásky. Darujte jej během Štědrého večera své manželce i tehdy, pokud v daný rok slavíte například kulaté výročí svého seznámení nebo svatby. Ideálním dárkem k výročí je také vlastně vytvořené album fotografií pořízených svatebním fotografem.