Tipy na nezapomenutelný dárek k narozeninám

Chtěli byste svým blízkým pořídit skutečně nezapomenutelný dárek k narozeninám? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás několik tipů na originální dárek k narozeninám pro muže i pro ženy. Co tedy kromě narozeninového dortu zaručeně potěší? ...

Chtěli byste svým blízkým pořídit skutečně nezapomenutelný dárek k narozeninám? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás několik tipů na originální dárek k narozeninám pro muže i pro ženy. Co tedy kromě narozeninového dortu zaručeně potěší?

Originální dárky k narozeninám můžete druhým věnovat, ať už sfouknou jakýkoliv počet svíček na dortu. Existují však životní milníky, v případě kterých se vyplatí nad výběrem narozeninového dárku více zapřemýšlet. Právě proto pro vás máme tipy i na dárek k jubileu.

 

Dárek k 10. narozeninám pro holku a kluka

Slaví vaše dítě deset let? Kromě rodinné oslavy mu připravte nezapomenutelnou párty s kamarády nebo spolužáky. Uspořádat ji můžete jak u vás doma, tak na zahradě nebo v dětském klubu. Podle toho, zda bude oslavencem holka, nebo kluk, si připravte také vhodný program.

 

Upečte rovněž narozeninový dort, připravte občerstvení a nezapomeňte ani na dárek pro oslavence. Na dárku k desátým narozeninám, které patří k prvním kulatinám v životě, si rozhodně dejte záležet. Co sklidí zaručený úspěch? Kromě klasického dárku v podobě hraček a her nebo chytrých technologií, desetiletému oslavenci věnujte na památku i parádu šperk.

Jako dárek k 10. narozeninám pro holku zvolte například zlatý řetízek se znamením nebo dívčí náušnice na klapku. A jaký dárek k 10. narozeninám pro kluka? Pokud mu chcete věnovat něco originálního a hodnotného, opět vyberte zlatý řetízek s přívěskem symbolizujícím jeho znamení zvěrokruhu. Pěkným dárkem k desátým narozeninám pro kluka je i zlatý řetízek s přívěskem ve tvaru fotbalového míče, hokejky, podkovy nebo čtyřlístku.

 

Dárek k 18. narozeninám: Oslavte plnoletost originálně

Oslavenec, který sfoukne již 18 svíček na dortu, vstupuje do dospělosti. Proto není od věci jeho plnoletost vskutku originálně oslavit se vším, co se k dospělosti váže. A to nejen na rodinné oslavě, ale i na narozeninové párty bez rodičů. Jaký dárek k 18. narozeninám vybrat? Úspěch zaručeně sklidíte vtipnými dárky, zážitkovými dárky, jako je let balonem, degustace vín, škola smyku nebo dárky laděnými ve stylu 18+.

 

Tipy na dárek k 18 pro dívku

-10%
Elegantní dámský zlatý náramek
Elegantní dámský zlatý náramek
Od 3 493,00 Kč Regular Price 3 881,00 Kč
-10%
Elegantní náramek ze žluto-bílého zlata
Elegantní náramek ze žluto-bílého zlata
Od 4 471,00 Kč Regular Price 4 968,00 Kč

Nezapomenutelným dárkem k 18. narozeninám je i zlatý šperk. Jako dárek k 18. pro holku vyberte například luxusní náušnice, masivní náhrdelníky nebo dámské náramky. A jakou podobu může mít dárek k 18 pro kluka? Skvělý výběr představují pánské náramky, ale i pánský náhrdelník nebo zlatý řetízek s přívěskem.

Tipy na dárek k 18 pro chlapce

 

Dárky k 20. narozeninám pro holku i pro kluka: Co vybrat?

Co za dárek 20. narozeninám? Toto druhé kulaté výročí v životě a první v dospělosti se patří náležitě oslavit. Dvacetiny patří ke zlomovému životnímu jubileu, kdy se z bezstarostného mládí vplouvá do zodpovědnějšího života. Oslavenec jako dárek uvítá například hotovost s přáním, voucher na masáže či kosmetické služby nebo degustační dárek například v podobě balíčku kvalitních vín.

 

Jako dárek k 20. narozeninám pro holku můžete vybrat také zlaté visací náušnice, náušnice v růžové barvě nebo náušnice kruhy. Dárek k 20. narozeninám pro kluka zase může mít podobu zlatého pečetního prstenu, náramku pro muže či náhrdelníku pro muže.

 

Tipy na dárek k 25. narozeninám

Hledáte tipy na dárky k 25. narozeninám pro ženy? K těmto půlkulatinám můžete vybrat spoustu klasických i netradičních šperků. Radost uděláte pugétem 25 řezaných růží, kvalitní čokoládou i voucherem na víkendové wellness. Vedle nešlápnete ani tehdy, když 25leté oslavenkyni vyberete luxusní šperky. Svou partnerku, kamarádku, dceru, sestru či vnučku k 25. narozeninám obdarujte například zlatými náušnicemi nebo zlatým řetízkem se srdíčkem.

 

Tipy na dárek k 25. narozeninám pro ženu

Jak by měl vypadat dárek k 25. narozeninám pro muže? Vašemu partnerovi, kamarádovi, synovi, bratrovi nebo vnukovi balíček obsahující jeho oblíbené značky vína či piva. Pokud je oslavenec akční typ, ocení také poukaz na tandemový seskok padákem. U příležitosti jeho 25. narozenin jej potěšíte i zlatým řetízkem s přívěskem nebo se znamením zvěrokruhu.

Tipy na dárek k 25. narozeninám pro muže

 

Dárek k 30. narozeninám v nezapomenutelném stylu

30. narozeniny jsou třetími kulatinami v životě a pro většinu lidí představují důležitý milník spojený nejčastěji se založením vlastní rodiny. Jak by měl vypadat dárek k 30. narozeninám pro muže či ženu? Jelikož toto významné jubileum nastává jednou za život, není od věci, když se ponese v nezapomenutelném stylu.

 

Dárek k 30. narozeninám vybírejte například podle toho, jaké má oslavenec záliby nebo jaké je jeho povolání. Vsaďte také na rodinný dárek k třicetinám a oslavence překvapte třeba voucherem na rodinnou dovolenou na horách či u moře. Jako originální dárky k narozeninám opět zkuste pojmout i luxusní šperk. Krásným tipem na dárek k 30. narozeninám pro ženu je sada zlatých šperků. A jaký dárek pro přítele k narozeninám, ale také pro manžela, bratra či kamaráda, kteří slaví třicítku? Jednoznačně pánské náramky nebo pánský náhrdelník.

Tipy na dárek k 30. narozeninám pro muže

 

Dárek ke 40: Pro ženu i muže

Hledáte originální dárky ke 40. narozeninám? Máme pro vás několik tipů na dárek k jubileu, kterými ohromíte jak ženy, tak muže. Dárek ke čtyřicetinám by měl podtrhnout význam této neopakující se životní události, proto si na jeho výběru dejte opravdu záležet. Ženám ke 40. narozeninám věnujte například luxusní parfém, luxusní kabelku, sadu kvalitní kosmetiky nebo kuchyňský robot. Muži ke čtyřicátinám zase ocení luxusní hodinky, sadu kvalitní whisky se skleničkami nebo roční permanentku do fitness centra.

 

Jako dárek pro ženu 40 zaujmou i šperky s opály, perlové náušnice či náušnice v bílém zlatě. Dárky ke 4.0 narozeninám pro muže mohou mít rovněž podobu luxusních šperků, a to například pečetních prstenů nebo pánských náhrdelníků.

 

Inspirace na dárek k 50. narozeninám

Jste pozvaní na oslavu padesátin a přemýšlíte nad tím, jaký dárek k 50. narozeninám zvolit? Oslavenec, který má za sebou již půlstoletí života si spolu s blahopřáním a květinou zaslouží rozhodně něco výjimečného. Dárky k 50 by tak měly podtrhnout jedinečnost tohoto životního jubilea. Jaký dárek k padesátinám je zaručeně ten pravý?

 

Jako dárky k 50. pro ženy vyberte něco, na co bude oslavenkyně dlouho vzpomínat. Překvapte ji například poukazem pro dva na wellness víkend nebo zážitkovým dárkem v podobě poznávací dovolené do míst, na která se chtěla již dlouho vypravit. Hledáte naopak inspiraci na dárek k 50. narozeninám pro muže? Věnujte mu například poukaz na vyhlídkový let. A pokud patří mezi milovníky kávy, velkou radost mu uděláte také novým automatickým kávovarem.

Nezapomenutelnými dárky k 50. narozeninám jsou bezkonkurenčně luxusní zlaté šperky. Oslavence z řad žen a mužů u příležitosti jejich životního jubilea ohromíte zlatými soupravami šperků, zlatými náhrdelníky, zlatými náramky i zlatými prsteny. Krásným dárkem k padesátinám pro ženy jsou rovněž zlaté náušnice. Jako dárek k 50. narozeninám pro muže zkuste vybrat i zlatý řetízek s přívěskem ve tvaru medailonku, na který necháte vyrýt jedinečný text.

Hledáte naopak dárek pro maminku k 50.? Za její celoživotní lásku a podporu jí poděkujte například luxusními náušnicemi v růžovém zlatě nebo perlovými náušnicemi. Vaši maminku samozřejmě potěší také celá sada zlatých šperků.

 

Jaký dárek k 55. narozeninám? Opět jedinečný

Přemýšlíte, co za dárek k 55. narozeninám pro muže i pro ženy? Oslavence obdarujte například bytovými doplňky nebo elektronickými pomocníky, které jim zpříjemní a zjednoduší život. Dostane je třeba robotický vysavač nebo elektrický multifunkční hrnec. Jako dárek k 55. narozeninám pro ženy a muže nezklamou ani zlaté šperky.

 

Oslavenkyni potěší prsten s opálem, náušnice s opálem nebo prsteny s kameny. Jako dárek k 55. narozeninám pro maminku zvolte i zlatý řetízek se srdíčkem nebo perlové náušnice. Jako zlaté dárky k 55. narozeninám pro muže zkuste vybrat zase pánské náramky, masivní náhrdelníky nebo zlatý řetízek s přívěskem.

 

Luxusní dárek k 60. narozeninám: Zlatý šperk jako jistota

Co koupit muži k 60 a čím obdarovat ženu? Pokud si kladete právě tuto otázku, vycházejte z toho, co mají rádi. Jako dárek 60. narozeninám pro ženu kromě kytice růží vyberte například luxusní parfém s oblíbenou vůní, velké rodinné fotoalbum plné vzpomínek nebo dárkový balíček s oblíbenými pochutinami. A jaký dárek k 60. narozeninám pro muže? U příležitosti tohoto významného životního jubilea potěšte svého tatínka, manžela, partnera nebo dědečka kutilskou sadou, dárkovým pivním balíčkem nebo detektorem kovů, který si již dlouho přál.

 

Chcete opravdu luxusní dárek k 60. narozeninám pro ženu? Jako dárek k jubileu 60 let, které je již úctyhodným věkem spojeným s velkými životními zkušenostmi, pojměte například sadu zlatých šperků. Ostatně taková sada zlatých šperků je stylovým dárkem k 60. narozeninám také pro muže, kteří obzvlášť milují kombinaci zlatého náhrdelníku a zlatého náramku.